Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Image

Nesreca U Hrvatskoj Sto Znamo Do Sada

Nesreća u Hrvatskoj: Što znamo do sada

Brzi pregled

* Autubus se prevrnuo na autoputu A1, nedaleko od Slavonskog Broda. * U nesreći je poginulo najmanje 12 osoba, a još 44 je povrijeđeno. * Ranjenici su prevezeni u bolnice u Slavonski Brod, Osijek i Vinkovce.

Detalji nesreće

Nesreća se dogodila oko 05:40 sati ujutro na autoputu A1, u blizini odmora Hrženik, nedaleko od Slavonskog Broda. Uključena su bila tri vozila: autokar, kamion i osobni automobil. Prema preliminarnim informacijama, autokar je vozio prema Zagrebu sa 54 putnika i dva vozača. S druge strane, kamion se kretao prema Slavonskom Brodu, dok je osobni automobil išao prema Osijeku. Uzrok nesreće još uvijek nije poznat i istraga je u toku. Međutim, policija nije isključila mogućnost da je nesreća nastala zbog prekoračenja brzine.

Reakcije i posledice

Nesreća je izazvala veliko uznemirenje i žalost u Hrvatskoj. Predsednik Zoran Milanović i premijer Andrej Plenković izrazili su saučeše porodicama poginulih i poželjeli brzi oporavak povrijeđenima. Autoput A1 je u potpunosti zatvoren u oba smjera, a saobraćaj je preusmeravan na alternativne rute. Putnici su pozvani da budu strpljivi i prate najnovije informacije o saobraćaju. Istraga nesreće je u toku i očekuje se da će trajati nekoliko dana. Policija će pokušati da utvrdi uzrok nesreće i odredi odgovornost.



Nesreča Hrvaška

Comments